Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

etusivun teksti

etusivun teksti

 

Etsitkö edullista lainaa netistä?

Vertailussa kulutusluotot ja pikavipit!

Lainoja.fi on palvelu, joka vertailee puolueettomasti kulutusluottoja ja pikavippejä. Sivuilla esitellään kaikki Suomessa toimivat lainayritykset. Haku-toiminnon avulla löydät itsellesi parhaimman ja edullisimman lainan.

Lainavertailun lisäksi saat hyviä vinkkejä lainanhakuun, mm. tietoa ajankohtaisista lainatarjouksista.

Mistä hakea lainaa?

Lainoja on markkinoilla valtavasti eri tarpeisiin ja esimerkiksi yrittäjille löytyy aivan omat lainansa. Ensimmäinen laina, joka tulee mieleen, on varmasti se tavallinen pankilta haettava. Pankin lainoihin vaaditaan tyypillisesti kuitenkin monenlaisia dokumentteja ja joskus pitkää asiakkuussuhdettakin, jotta lainaa voi edes hakea.

On helpompiakin tapoja saada lainaa! Netistä löydät lainan aina varmasti nopeimmalla tavalla. Olemme koonneet sinua varten erilaisia vaihtoehtoja, joita vertailemalla voit löytää tarpeisiisi sopivan ja mahdollisimman edullisen lainan.

Ovatko luottotietosi kunnossa?

Epäiletkö, että sinulla saattaa olla maksuhäiriömerkintä vai haluatko muuten vain tarkistaa tietosi? Mikäli luottotiedoissasi on merkintä, saattaa se tarkoittaa sitä, että sinulle ei myönnetä lainaa. On mahdollista, että saat lainan, mutta korkosi saattaa olla normalia korkeampi.

Tarvitsetko lainaa heti?

Lainoja löytyy myös todella kiireisille, joten jos tarvitset lainan nopeasti, niin katso täältä miten saat rahat nopeasti tilillesi, jopa alle 15 minuutissa.

Kuinka suuren lainan voin saada?

Kuinka paljon rahaa tarvitset?

Jo ennen lainavertailua on hyvä selvittää lainantarpeesi: kuinka paljon rahaa todella tarvitset, saatatko tarvita pian enemmän rahaa lainaksi ja mikä on juuri sinun taloudellesi sopiva takaisinmaksutahti. Joustava tililuotto netissä voi olla hyvä ratkaisu, kun et ole täysin varma kuinka paljon lopulta tarvitset lainaa. Kannattaa muistaa myös, että suuret lainat ovat suhteessa edullisempia kuin pienet.

Täältä löydät hyviä käytännön neuvoja lainanhakua miettiessäsi.

Minkä suuruisia lainoja löytyy?

Markkinoiden pienimmät lainat alkavat vain 10 euron vipeistä ja jatkuvat siitä jopa miljoonien pankkilainoihin. Jolleivat vuositulosi kuitenkaan ole varsinaisesti ruhtinaalliset, etkä omista arvokiinteistöjä kiinnitettäväksi, kannattaa harkita helpommin saatavaa vakuudetonta lainaa. Vakuudetontakin lainaa voit saada jopa 50 000 euroa!

Pankkien lainoissa myös lainan käsittelyprosessi kestää pidempään, joten erityisen nopea ratkaisu pankkilaina ei ole. Pikalainan taas saat yleensä alle tunnissa tilille ja hakemuksen voit jättää mihin aikaan hyvänsä.

Mistä löydän edullisimman lainan?

Pankkilaina on edullisin – muttei helpoin!

Pankkien vakuudelliset kulutusluotot ovat aina halvin vaihtoehto. Elokuun 2017 alussa edullisimman koron 10 000 euron vakuudellisesta kulutusluotosta tarjoaa Helsingin OP, jonka luoton korko on 5,20 prosenttia, kallein korko 6,95 prosenttia, on Ålandsbankenissa.

Miten saan edullisen pankkilainan?

Jos harkitset vakuudellisen lainan ottamista, on erittäin järkevää ottaa suoraan yhteyttä konttoreihin ja pyytää tarjouksia. Kilpailuttamalla pankit voit saada edullisemman lainan.

Löytyykö myös vakuudettomista lainoista edullisia vaihtoehtoja?

Ehdottomasti löytyy! Vakuudettoman lainan saaminen on helpompaa, mutta hinnan ei silti tarvitse olla suuri. Vakuudettomien lainojen valikoima on suuri ja kilpailu lainanmyöntäjien kesken kova, joten löydät takuulla sinulle sopivan, edullisen ratkaisun. Vakuudettomista lainoista sinulle edullisimman vaihtoehdon löytäminen on jopa huomattavasti pankkilainaa mutkattomampaa ja nopeampaa!

Lue lisää lainavertailuista ja kokeile eri vertailupalveluita täältä.

10 000 euron lainasummalla tehdyn vertailun mukaan edullisimpien vakuudettomien lainojen kärjessä ovat kuluneen vuoden aika vuorotelleet huippuedulliset Komplett Bankin ja Bank Norwegianin lainat, joiden jälkeen kolmatta sijaa pitää S-pankin vakuudeton kulutusluotto.

Mikä on vakuudettoman lainan korko?

Parhaimmillaan vakuudettomaan lainaan voit saada nimelliskoron, joka alkaa vain 5 prosentista! Vakuudettomiin lainoihin saattaa silti sisältyä myös muita kuluja, kuten kuukausimaksuja, jotka nostavat lainan todellista vuosikorkoa.

Kannattaa myös pitää mielessä, että vakuudettomankin lainan korko määräytyy monesti yksilöllisesti ja riippuu esimerkiksi maksukyvystäsi. Lisäksi itse lainasumma vaikuttaa lainan korkoon – isomman lainan korko on yleensä pienempi. Koron lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös lainan muihin kuluihin ja toisaalta lainan mahdollisiin etuuksiin, kuten vaikkapa maksuvapaisiin kuukausiin.

Millä tavalla edullista ja vakuudetonta lainaa kannattaa etsiä?

Lainan etsiminen kannattaa aloittaa käyttäen hyödyksi lainanvälityspalvelua. Näin saat kattavan vertailun heti alkuun useista eri lainayhtiöistä. Lainahakemuksien kirjoittaminen ylipäänsä kannattaa, sillä saat lainatarjouksia, mutta pelkkä hakemus ei kuitenkaan sido sinua yhtään mihinkään.

Mikä on lainanvälityspalvelu?

Lainanvälityspalvelu on välittäjä sinun ja luotonmyöntäjien välillä. Lainanvälityspalveluissa työskentelee alan parhaita ammattilaisia, joiden tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva, edullisin laina parhailla ehdoilla. Käyttäessäsi lainanvälityspalvelua, sinun täytyy jättää lainahakemus vain heille ja välityspalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi. Ja mikä parasta: sinun ei tarvitse maksaa välityspalvelun käytöstä senttiäkään!

Hyvä paikka aloittaa lainojen vertailu on esimerkiksi täyden palvelun Lendo, Rahatalo tai erittäin suosittu Zmarta, joiden kautta pääset vain yhdellä hakemuksella vastaanottamaan tarjouksia yhteensä yli kahdestakymmenestä firmasta! Laita siis huippuammattilaiset työskentelemään puolestasi ja valitse itse saamistasi tarjouksista paras.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka on suuruudeltaan yleensä tavallista pikavippiä isompi. Myös kulutusluoton maksuaika on pidempi, joten kuukausierät pysyvät aina kukkarollesi kohtuullisina. Kuitenkin myös kulutusluoton avulla saat rahat tilillesi erittäin nopeasti ja sujuvasti!

Millainen korko kulutusluotossa on?

Kulutusluottojen nimelliskorot alkavat noin 4,9 prosentin tuntumasta ja kalleimmillaan nimelliskorko voi olla jopa yli 24,9 prosenttia. Nimelliskorolla tarkoitetaan siis kulutusluotosta perittävää korkoa. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy lainan koron lisäksi myös muut lainasta aiheutuvat kulut ja maksut, joten kulutusluottoja vertaillessa kannattaa pitää silmällä juuri todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko voi olla jopa satoja prosentteja. Pikavippien vertailuun taas todellinen vuosikorko ei oikein sovi mittariksi.

Miten saan edullisimman koron kulutusluottooni?

Kulutusluoton korko määräytyy pitkälti sinusta tehdyn yksilöllisen arvion ja lainasumman suuruuden mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että isommat vuositulot ja isompi lainasumma takaavat sinulle edullisimman koron. Toinen hyvä keino lainaehtojen parantamiseen, on pyytää lainallesi yhteishakija, vaikkapa puolisosi tai joku sukulaisesi.

Markkinoiden edullisimmat kulutusluotot esittelyssä

Bank Norwegian

Bank Norwegian tarjoaa takuulla juuri sinulle sopiva, nopea ja edullinen rahoitus. Koko lainaprosessi tapahtuu nopeasti netissä! Lainaa Bank Norwegianilta on saatavilla 1000 eurosta aina 50 000 asti. Saat yksilöllisen lainatarjouksen heti näytöllesi, eikä rahoituksesi käyttökohteita kysellä. Kulutusluoton yksilöllisesti määräytyvä korko alkaen vain 8,99 % ja maksuaikaa joustavasti 1-15 vuotta.

Mikä ihmeen Bank Norwegian?

Suomeen rantautunut norjalainen lentoyhtiön pankki Bank Norwegian saa suomalaiset pankit vapisemaan. Edulliset korot, järkevästi hinnoiteltu luottokortti ja hyvän talletuskoron säästötili luovat takuulla kilpailua pankkisektorilla. Lue lisää vaikka täältä.

Kuinka haen lainaa?

Hyvin helposti ja nopeasti. Täytät vain Bank Norwegianin lainahakemuksen heidän nettisivuillaan ja lainatarjouksen saat heti näytölle! Tarvitset lainan saamista varten joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jotta pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen.

Kuka voi saada Bank Norwegianin lainaa?

Vähintään 23-vuotias, ainakin kolme vuotta Suomen väestörekisterissä ollut henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa, sekä käytössään matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset. Parhaat lainamahdollisuudet sinulla on, kun käytät hakemuksessasi rinnakkaishakijaa.

Komplett Bank

Hae nopeasti 1000 – 50 000 euroa lainaa netistä, luottopäätös heti! Myös huippuedullinen Komplett Bank saapuu meille Norjasta. Komplett Bankilta lainaa voi saada 1000 – 50 000 euroa erittäin nopeasti pelkällä nettihakemuksella. Nimelliskorko Komplett Bankin kulutusluotoille alkaen vain 4,99%.

Komplett Bank on uuden sukupolven online-pankki, jonka erikoisalaa ovat kulutusluotot. Koska Komplett Bankin toiminta on keskittynyt kokonaan internetiin, on se paljon kustannustehokkaampaa kuin perinteisillä pankeilla – siis toisin sanoen edullisempaa sinulle. Komplett Bankilla lainoissa ei ole piilokuluja tai -maksuja!

Kuinka haen Komplett Bankin lainaa?

Erittäin nopeasti! Täytä hakemukseen hakemasi luottosumma, omat tietosi sekä nettotulosi. Paina “lähetä hakemus” – luottopäätös lähetetään sinulle heti. Tarvitset hakemista varten vain pankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Lainasopimuksen voit allekirjoittaa verkkopankkitunnusten avulla hetkessä.

Kuka voi saada Komplett Bankin lainaa?

Vähintään 23-vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on säännölliset tulot. Lisäksi sinun tulee olla asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta, eikä sinulla saa olla julkista maksuhäiriömerkintää.

Pikavippi eli pikalaina

Pikavippi on nimensäkin mukaisesti äärimmäisen nopea, vakuudeton pikalaina, jonka takaisinmaksunkin on sujuttava nopeasti. Vippi on oivallinen apu tilanteisiin, joissa kiperästi tarvitset pikaisesti pienehkön summan rahaa. Pikavipin hakuprosessi on nopea ja rahat ovat tililläsi yleensä enintään alle tunnissa.

Pikavippi on ehdottomasti nopein tapa saada rahat tilille!

Mikä on halvin pikavippi?

Pikavippien kuluja vertaillessa todellinen vuosikorko ei ehdottomasti ole paras hinnan mittari, sillä pikalaina maksetaan aina takaisin nopeammin kuin vuodessa. Älä siis pelästy hurjalta kuulostavia todellisen vuosikoron prosentteja, vaan muista, että maksat pikavipin takaisin pisimmilläänkin noin puolessa vuodessa – onhan pikavipin keskimääräinen laina-aika vain hieman yli 30 päivää.

Pikavippi on sinulle aina siis sitä edullisempi, mitä nopeammin maksat sen takaisin. Joskus voit päästä jopa täysin lisäkuluitta, kunhan maksat pikalainan takaisin ripeässä aikataulussa. Tällaisia edukkaita ensilainaajan korkokuluttomia pikavippejä tarjoavat monet hyväksi havaitut firmat, joita esittelemme seuraavaksi hieman lisää.

Korkokuluttomat pikavipit:

Suomilimiitti – Suomilimiitillä uudet asiakkaat saavat peräti 1000 euron nostokuluttoman ja korottoman lainan avatessaan 2000 euron tililuoton. Korotonta maksuaikaa ensilainalle voit saada jopa 60 päivää! Ikäraja Suomilimiitillä on 21 vuotta ja korollista maksuaikaa Suomilimiitti-lainalle saat 3-49 kuukautta.

Vivus – Vivuksen tarjouksena juuri nyt on uusille asiakkaille jopa 400 euron nostokuluton ja koroton laina! Lainatarjous koskee siis uusia asiakkaita ja se on voimassa 10-400 euron lainoille. Vivuksen pikavippien ikäraja on 20 vuotta ja Vivuksen pikalainalle maksuaikaa saat 3-30 vuorokautta lainasummasta riippuen.

Blue Financeuudet asiakkaat voivat myös saada korkokulutonta ensilainaa aina 300 euroon asti. Blue Financen koroton pikavippi on 100-300€ määräaikainen kertalaina, joka maksetaan yhdessä erässä. Ikäraja pikalainoille on 18 vuotta ja vipin takaisinmaksuaika 7-30 vuorokautta.

Limiitti – Limiitiltä kulutonta ensilainaa saavat uudet asiakkaat. Korkokulutonta pikalainaa Limiitiltä voit saada jopa 100-300 euroa ja mikä parasta, ensilaina saatuasi käyttöösi aukeaa isompi luottoraja – parhaimmillaan jopa 2000 euroa omaan tahtiin käytettäväksi. Limiitin ikäraja vipeille on 18 vuotta ja lainoille korollista maksuaikaa saat 3-30 kuukautta.

Pikavippi heti tilille

Mistä saan pikavipin heti tilille?

Nopeus on monesti yksi tärkeimmistä kriteereistä lainaa valittaessa. Tiesitkö, että pikavipin voit saada tilille vain minuuteissa? Monien vippipalvelujen kautta saat lainaa heti tilille pelkällä tekstiviestillä. Pikavippiyritykset ovat oivaltaneet, että lainanhaun on tapahduttava asiakkaan ehdoilla: siis lainaa on voitava hakea mihin kellonaikaan hyvänsä!

Tässä on lyhyesti ja ytimekkäästi esiteltynä viisi erittäin nopeaa pikalainapalvelua, joiden kautta saat vipin heti tilillesi!

Euro24:lla on ohittamaton syystarjous! Juuri nyt nopea lainaaja palkitaan korkokuluttomalla pikalainalla, jota voit saada jopa 500 euroa tilillesi vain minuuteissa. Tarjous on voimassa uusille asiakkaille ja korotonta maksuaikaa on lainan ensimmäiseen eräpäivään asti.

Euro 24 on nimensäkin mukaan palvelu, joka vastaanottaa hakemuksia 24/7. Lainan saatuasi sinulle aukeaa lisäksi käyttöösi jopa 2000 euron kätevä luottotili, jolta voit aina tehdä nostoja juuri omaan tahtiisi.

Euro24-faktat:

 • Ikäraja: 21 vuotta
 • Lainaa saatavilla 100-2000 euroa.
 • Lainan saamista varten luottotietojen tulee olla kunnossa ja hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa.
 • Kuukausikorko 9,9 % ja maksuaikaa 3-35 kuukautta.

Surimo supernopea pikavippi on pikasiirrolla saatavissa tilillesi vain parissa minuutissa. Kyllä, luit oikein! Voit valita Surimon lainaa hakiessasi heti lainaasi varten pikamaksun, jolloin maksu maksetaan sinulle välittömösti. Pikamaksun hinta on 3% siirrettävästä rahasummasta.

Surimo tarjoaa lainoja aina 4000 euroon saakka ja rahat ovat ilman pikamaksuakin tililläsi viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Surimo lyhyesti:

 • Ikäraja: 19 vuotta
 • Lainaa saatavilla 250-4000 euroa.
 • Hakijan tulee lainaa saadakseen olla Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.
 • Nimelliskorko 19,00 % ja maksuaikaa 24 tai 36 kuukautta.

Credigo pikalaina maksetaan tilillesi jämptisti noin 10 minuutissa! Saat Credigolta heti lainapäätöksen, joten tämän palvelun kanssa peukaloita ei tarvitse pyöritellä. Lainat Credigolla alkavat vain 100 eurosta ja jatkuvat aina 2000 euroon asti. Credigon pikavipin kiinteät kulut muodostuvat vain korosta, joten pikavippinä se on varsin ainutlaatuinen kulujensa suhteen.

Pikavipin kokonaiskustannukset näet selkeästi jo hakiessasi lainaa Credigolta, etkä kohtaa laina-aikana ylimääräisiä piilokuluja.

Credigon ydinasiat:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainaa saatavilla 100-2000 euroa.
 • Lainaa saadakseen hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja luottotietojen pitää olla moitteettomat.
 • Kuukausikorko 3,25-3,42% riippuen laina-ajasta ja lainamäärästä, ja maksuaikaa 6-60 kuukautta.

Lainasto tilittää rahat tilillesi heti ja Lainaston vipissä on jopa vuoden maksuaika, eikä sinun tarvitse antaa vakuuksia tai takuita sen saamiseksi. Lisäksi voit maksaa lainan takaisin myös osamaksuina. Lainastolta pikalainaa voi saada 100-400 euroa ja lainapäätöksen saat heti näytöllesi!

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen vippi maksetaan välittömästi tilillesi.

Lainasto lyhyesti:

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Pikalainaa saatavilla 100-400 euroa.
 • Hakija tunnistautuu joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla palveluun lainahakemusta täyttäessään. Lainan saamista varten julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.
 • Nimelliskorko 28,6 % ja maksuaikaa 12 kuukautta.

Vippi.fi on moderni ja nopea pikavippi, jonka huippuedullinen kuukausikorko on alkaen vain 1,99%! Vippi.fi-pikalainan haku tapahtuu käden käänteessä ja saat käyttöösi vain parissa minuutissa joustavan tililuoton joko 500 tai 2000 euron luottorajalla. Voit myös valita haluatko lunastaa pikamaksun, jolloin nostosi maksetaan heti tilille.

Maksat vain siitä, mitä käytät. Vippi.fi-tililuotosta et maksa piilokuluja!

Vippi.fi pähkinänkuoressa:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainaa saatavilla omaan tahtiin nostettavaksi luottotililtä, jonka raja on joko 500 tai 2000 euroa.
 • Lainan saamiseksi hakijan täytyy asua vakituisesti Suomessa ja luottotietojen pitää olla kunnossa.
 • Maksuaikaa 3-30 kuukautta.

Kuinka haen pikavippiä?

Hyvin helposti suoraan netistä! Hakemuksen täyttäminen kestää vain pari minuuttia.

Yleensä kannattaa alkuun varata verkkopankkitunnukset ja pankkitilisi numero käden ulottuville ja sitten ei muuta kuin lainahakemusta täyttämään. Hakemuksissa sinulta tiedustellaan tyypillisesti hakemaasi lainasumman määrää ja toivomaasi maksuaikaa. Lisäksi hakemuksiin on tietenkin täytettävä henkilötiedot ja joskus tietoja tuloistasi. Liitteitä pikavippiä hakiessa harvemmin täytyy toimittaa.

Voiko pikavippejä saada öisin?

Yöaikaan lainahakemuksia ei käsitellä, joten jollet ole jo ennestään jonkin vippifirman asiakas, et saa rahoja ennen aamua. Jo asiakkaana olevat voivat joiltakin pikalainayhtiöiltä saada rahat myös öiseen aikaan vaikkapa tekstiviestinostona. Myös käyttämäsi pankki vaikuttaa rahasiirron nopeuteen, mutta pääasiassa suurimpien Suomessa toimivien pankkien rahasiirrot tapahtuvat muutamissa minuuteissa.

Lainaa heti tilille

Mistä saan lainan heti pankkitilille?

Nopein tapa saada laina heti tilille on ottaa käyttöön joustava tililuotto netissä. Voit hyvinkin pitää tällaista tiliä rahastona pahan päivän varalle ja sitten tarpeen tullen nostaa rahaa käyttöösi vaikka yöllä. Joillakin lainapalveluilla on lisäksi käytössä lisämaksullinen pikamaksu-ominaisuus lainarahojen siirtoa varten, jota käyttämällä saat rahat tilille oikeasti heti.

Pikavipit ovat nopea vaihtoehto pienehköön rahantarpeeseen. Realistisesti järkevintä on varata kuitenkin ainakin tunti rahojen tilille saapumista varten ja muistaa se, että öiseen aikaan lainahakemuksia ei pääasiassa käsitellä.

Milloin lainaa voi hakea?

Voit hakea seuraavaksi esiteltyjä lainoja ihan mihin aikaan vain, hakemuksia vastaanotetaan 24/7! Jokaisen lainayhtiön kohdalla on myös mainittuna palvelun aukioloajat eli ne ajat, kun rahoja siirrettään tilille. Voit siis jättää hakemuksen vaikka yöllä ja parhaassa tapauksessa rahat odottavat aamulla tililläsi!

Tarvitsetko yli 5000 euron lainan nopeasti?

Ei hätää! Myös suurempia lainoja on mahdollista hankkia nopealla aikataululla. Tässä esittelemme muutaman hyväksi havaitun ja takuunopean lainamyöntäjän, joilta löytyy myös suurempia lainoja! Vinkki: parannat isoissa lainoissa lainansaantimahdollisuuksiasi huomattavasti, kun käytät yhteishakijaa!

Näistä paikoista saat lainan takuulla nopeasti!

Ostosraha

Ostosrahalta vakuudetonta lainaa voi saada peräti 400 – 10 000 euroa! Ostosraha käsittelee lainahakemuksia kello 8-22 joka päivä – ja sinulle myönnetty laina on viiveettä tililläsi käyttäessäsi Aktia Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin tai Säästöpankin tiliä. Täyttämällä nopean nettihakemuksen, saat lainapäätöksen heti näytöllesi!

Uutena asiakkaana sinun on mahdollista saada alkuun lainaa 400–5000 euroa, jonka jälkeen voit hakea myös 10 000 euron lainaa.

Ostosraha lyhyesti:

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainaa saatavilla: alkuun 400–5000 euroa, jonka saatuasi voit saada jopa 10 000 euron lainan.
 • Todellinen vuosikorko max. 49,93% ja maksuaikaa 12-72 kuukautta.

Kuka voi saada Ostosraha-lainan?

Vähintään 20-vuotias suomalainen, jonka osoitetiedot ovat vakituisesti Suomessa. Lisäksi hakijalla on oltava moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumero sekä käytössään joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Credit24

Credit24 on jatkuva luotto 100–4000 euron luottorajalla ja nostoja luotolta voit tehdä aina omaan tahtiisi luottorajan puitteissa. Alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi. Hakemuksia Credit24 käsittelee joka päivä kello 8-22 ja laina laitetaan sinulle heti sopimuksen hyväksyttyäsi maksuun.

Credit24-faktat:

 • Ikäraja: 19 vuotta.
 • Lainaa saatavilla: 100-4000 euroa.
 • Todellinen vuosikorko max. 153,63% ja maksuaikaa saatavilla 3-36 kuukautta.

Kuka voi saada Credit24-joustolimiitin?

Credit24-joustolimiitin voi saada vähintää 19-vuotias raha-asiansa hyvin hoitanut yksityishenkilö, jolla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lisäksi palveluun tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset.

Risicum

Risicum nopeaa joustolainaa voi saada peräti 100–5000 euroa vaivatta tilille. Rahat maksetaan viiveettä tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana eli arkisin kello 7-22 ja viikonloppunakin 9-21. Instantoria käyttämällä saat lainapäätöksen heti. Mikä parasta, ensimmäiselle 300 eurolle saat nyt keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa!

Risicumilta voit siis kätevästi hakea yhden lainan, joka taipuu moneen. Saat käyttää luottotiliä ihan oman tarpeesi mukaan kellon ympäri ja maksat aina vain nostamastasi summasta!

Risicum-faktoja:

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainaa saatavilla: 100-5000 euroa.
 • Todellinen vuosikorko max. 77,16 % ja maksuaikaa 3-52 kuukautta.

Kuka voi saada Risicum-joustoluoton?

Joustoluoton saadakseen hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Lisäksi hakijan tulee tunnistautua palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja toimittaa pyydettäessä tuloselvitys.

Ferratum

Ferratum oivallinen joustolimiitti tarjoaa sinulle puitteet 100–2000 euron nostoihin parhaaksi näkemässäsi aikataulussa. Ja yli 25-vuotiaille Ferratum Primen avulla voit lainaa saada nopeasti jopa 3000 – 20 000 euroa! Ferratumilla on siis varsin laaja valikoima erilaisia lainoja.

Ferratum vastaanottaa hakemuksia ympäri vuorokauden ja rahat maksetaan vain muutamassa minuutissa kello 07-23 välisenä aikana. Keskimäärin lainahakemuksen avaamisen ja lainan maksamisen välillä on vain 5 minuuttia!

Ferratum-tietoa lyhyesti:

 • Ikäraja: Ferratum-joustotili 20 vuotta ja Ferratum Premium: 25 vuotta.
 • Lainaa saatavilla 100 – 20 000 euroa.
 • Joustolimiittiin maksuaikaa saatavilla: 3-57 kuukautta ja todellinen vuosikorko max. 216,20%.

Kenelle Ferratum-laina sopii?

Ferratumin joustotili on hyödyllinen vararahasto, josta maksat vain käyttämästäsi lainasta. Ferratum Premium on lainaehdoiltaan edellä mainittuja vaihtoehtoja hieman haastavampi saada – onhan jo pelkkä ikärajakin 25 vuotta, mutta Ferratum Premium on ehdottomasti hyvä valinta suurempien menojen kustantamiseen.

Kuten muissakin lainoissa, ikärajojen tulee lainanhakijalla täyttyä ja tämän lisäksi luottotietojen on oltava kunnossa. Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja pystyä tarvittaessa todistamaan tulonsa.

Blue Finance

Blue Financelta voit saada pikavippiä 100-700 euroa ja joustoluottoa 100-2000 euroa käytettäväksi tarpeesi mukaan. Blue Financelta saat lainapäätöksen aina vain kolmessa minuutissa ja rahat tilille 10 minuutin kuluessa! Hakemuksia Blue Finance vastaanottaa ympäri vuorokauden ja rahat siirtyvät maksuun joka päivä kello 7-23. Myös lyhyt ja ytimekäs lainahakemus nopeuttaa prosessia, eikä sinun tarvitse toimittaa turhia todistuksia tai liitteitä Blue Financelle.

Juuri tällä hetkellä Blue Finance tarjoaa uusille asiakkailleen ilmaisia ensilainoja aina 300 euroon asti – ole siis nopea! Ilmaisen ensilainan takaisinmaksuaika on 14 vuorokautta.

Blue Finance lyhesti:

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Lainaa saatavilla: vippiä 100-700 euroa ja joustoluottoa 100-2000 euroa vapaaseen käyttöön.
 • Joustoluoton takaisinmaksuaika 3-34 kuukautta ja pikavipissä 360 vuorokautta (ilmainen ensilaina korottomalla maksuajalla 14 vuorokautta).

Kuka voi saada Blue Financen lainaa?

Blue Financen lainoja voivat saada vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi käytössä tulee olla henkilökohtainen, suomalainen pankkitili ja matkapuhelinnumero tai muu henkilöllisyyden todistava väline, kuten verkkopankkitunnukset.

Lainaa nopeasti

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Lainan saantinopeus riippuu monesta muuttujasta: mistä haet lainaa, mihin aikaan, kuinka suurta summaa ja mikä pankki on käytössäsi. Summittaisesti voidaan sanoa, että isot lainat ja pankkilainat ovat hitaita, kun taas ketterät ja keskikokoiset nettilainat ovat todella nopeita.

Ehdottomasti nopeimmat lainat ovat vakuudettomia, eivät välttämättä edes pikavippejä. Vakuudettomat lainat nimittäin laitetaan heti maksuun, kun hakemuksesi on käsitelty – ja koska hakemuksia käsitellään joka päivä laajemmilla aukioloajoilla kuin pankeissa, niin voit odottaa rahoja tilillesi viimeistään muutamassa pankkipäivässä.

Kaikkein kiireisimmissä tapauksissa sinun on yleensä mahdollista maksaa pientä ekstraa pikasiirtopalvelusta, joka tarkoittaa rahojen välitöntä siirtymistä tilillesi. Suomessa toimivista pankista suurimpiin ja yleisimpiin maksut kulkevat yleensä heti. Siis tyypillisesti maksuja voi odottaa minuuteissa ainakin näihin pankkeihin: Aktia Pankki, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki ja Säästöpankki.

Kellonaika ja lainsäädäntö rajoittavat lainamaksuja, joten maksut tapahtuvat kuitenkin aina vain kello 7-23 välillä.

Lainaa ilman vakuuksia?

Tarvitseeko kulutusluottoon takaajan?

Kulutusluottoja varten et tarvitse mitään vakuuksia tai takaajaa. Jotkut lainanmyöntäjät pyytävät liitteiksi esimerkiksi palkkakuittejasi, jotka voit kätevästi lähettää vaikka kännykän kameralla kuvattuna.

Mitä yhteishakijan käyttö hyödyttää?

Isommissa vakuudettomissa lainoissa on mahdollista hyödyntää yhteishakijaa lainaehtojen parantamiselle. Yhteishakija on lainanmyöntäjän kannalta lisäturva lainan takaisinmaksulle, joten voit saada lainaasi yhteishakijan kanssa esim. paremman koron ja lainasummakin voi olla suurempi kuin yksin haetulle lainalle.

Yhteishakijan käyttö on erittäin hyvä idea etenkin silloin, jos tulosi ovat esimerkiksi epäsäännölliset.

Yhteishakijaksi sopii esim. avopuoliso tai omat vanhemmat. Myös yhteishakijan luottotiedot tarkistetaan. Yhteishakija allekirjoittaa lainasopimuksen samalla tavalla kuin päähakija mikä tarkoittaa myös samanveroista vastuuta lainasta.

Lainaa 18-vuotiaalle

Mistä 18-vuotias voi saada lainaa?

Myös 18-vuotias voi tarvita lainarahoitusta. Tiesitkö, että tarjolla on lainaa 18-vuotiaille? 18-vuotiaiden lainavalikoima on kieltämättä suppeampi kuin vanhemmilla, mutta lainaa on silti mahdollista saada jo 18-vuotiaana. Hakuprosessi sujuu samalla tavalla kuin muissakin lainoissa.

Miten 18-vuotias saa nopeasti lainaa?

Varmasti nopein tapa saada lainaa on tililuotto! Nimittäin, kun hakemuksesi tililuotosta hyväksytään, voit tehdä rahanostoja vaikka keskellä yötä ja saat rahat minuuteissa tilille. Huomio kuitenkin, että hakemuksia käsitellään vain päiväsaikaan (noin kello 8-22). Hakemuksen voit silti jättää jo vaikka yöllä!

Tässä listattuna muutama lainafirma, jotka tarjoavat lainoja hieman nuoremmillekin asiakkaille. Vakuuksia tai takaajia et näihin lainoihin tarvitse! Lainaa ottaessa kannattaa miettiä sopivaa takaisinmaksuaikataulua, jotta budjettisi pysyy kurissa.

Blue Finance

Blue Finance tarjoaa vähintään 18-vuotiaille käyttöön 100-700 euron pikavipin tai 100-2000 euron joustoluoton. Täytä nopea lainahakemus netissä ja valitse ensimmäinen nostosumma! ! Molempien lainatuotteiden takaisinmaksuajat ovat erittäin reilut: pikavippiä voit maksaa kuudessa erässä 360 päivän ajan ja joustoluoton takaisinmaksu onnistuu omien kriteeriesi mukaan 3-34 kuukaudessa.

Milloin voin tehdä uuden noston joustoluottotililtä?

Ihan koska vaan! Voit käyttää joustoluottotiliäsi täysin oman tarpeesi mukaan. Ainoa raja on käytettävissä oleva luottolimiitti, eli se kuinka paljon olet jo nostanut täydestä 2000 eurosta. Luottoa kuitenkin vapautuu aina takaisin käytettäväksesi, kun maksat sitä takaisin.

Creditstar

Creditstariltakin löytyy nopea luottotili nuorillekin lainaajille. Hae laina kokonaan netissä! Creditstarin avulla voit avata itsellesi helppokäyttöisen ja selkeän luottotilin nettiin. Creditstarilta saat luottoa 50–2000 euroa – parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi alle kymmenessä minuutissa!

Voisinko minäkin saada Creditstar-luottotilin?

Varmasti, jos vain olet yli 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla luottotiedot ovat kunnossa! Lisäksi sinulla tulee olla säännölliset tulot ja henkilökohtaiset nettipankkitunnukset tai oma mobiilivarmenne käytössäsi. Creditstar on vastuullinen luotonantaja ja haluaa olla varma, että heidän luottotilinsä sopii juuri sinun taloustilanteeseesi

Lainasto

Lainasto myöntää nopeaa nettilainaa 18-vuotiaille jopa 100–3000 euroa. Ensisijaisesti nuorille suunnattu laina on 100–400 euron pikavippi. Se on kertalaina, joka siirtyy tilille kerralla kokonaisuudessaan. Laina-aika pikavipillä on 12 kuukautta. Joustoluotto taas on suurempi lainavaihto, jonka kautta saat käytettäväksi luottotilin nettiin.

Lainasto vastaanottaa lainahakemuksia 24/7 ja kun hakemuksesi on käsitelty rahat siirtyvät samana päivänä tilillesi, jos käytössäsi on Aktia, Nordea, Osuuspankki, POP-Pankki, S-Pankki, Säästöpankki tai Tapiola.

Kuka voi saada Lainaston pikalainaa?

Lainaa voi saada vähintään 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalla tulee lisäksi olla joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Tililuotot

Mikä on tililuotto?

Tililuotto on kuin luottokortti ilman fyysistä korttia. Tililuotto on siis netissä oleva lisärahastosi, jota voit käyttää tarpeen mukaan vaikka suoraan ostoihin tai ihan vain siirtämällä rahaa omalle tilillesi. Uuden pikavippejä koskevan lainsäädännön myötä monet pikavippifirmat tarjoavatkin nykyään noin 2000 euron tililuottoja.

Kokeile vaikkapa Risicumin tililuottoa, jota voit saada peräti 100-5000 euroa!

Miksi tililuoton ottaminen kannattaa?

Tililuoton hakeminen on aina järkevää, koska silloin voit pitää tililuotto vararahastona tarvetta varten. Tililuotto on järkevä vaihtoehto myös niissä tapauksissa, kun et tarkasti tiedä esimerkiksi remontin lopullista hintaa. Voit nimittäin tehdä tililuotoltasi tarvittaessa lisänostoja luottorajan puitteissa aina, kun tarvitset.

Esimerkiksi Ferratumilta voit hakea 100-2000 euron joustoluoton käyttöösi vain muutamassa minuutissa.

Kuinka voin käyttää tililuottoani?

Tililuotoille on yleensä käytössä jonkinlainen verkkopalvelu, vähän kuin pankeilla. Verkkopalvelujen kautta voit tehdä siirtoja omalle tilillesi, tarkistaa saldosi ja maksaa laskuja. Monia tililuottoja voit nostaa myös pelkällä tekstiviestillä – siis sielläkin missä ei ole nettiä!

Tutustu vaikkapa Vippi.fi-palveluun, josta lainaa saatavilla omaan tahtiin nostettavaksi joko 500 tai 2000 euron luottorajalla varustetulta luottotililtä.

Maksaako tililuotto, jos en käytä sitä?

Tililuotto on sinulle täysin maksuton, jollet sitä käytä. Juuri maksuttomuuden vuoksi tililuotto on oikein järkevä valinta vararahastoksi. Maksat vain siitä osuudesta, minkä nostat tililuotoltasi.

Esimerkiksi Lainasto tarjoaa järkevä NordCredit joustoluottoa jopa 2000–3000 euron luottorajalla.

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla monta lainaa ja kalliskorkoisia osamaksuja?

Ei hätää! Yhdistä lainasi järkeväksi kokonaisuudeksi, niin sinun ei tarvitse enää huolehtia useista eri laskuista ja maksaa järjettömiä korkoja kuukausimaksuineen. Miksi maksaisit yli satojen prosenttien korkoja, kun voit lainoja yhdistelemällä pudottaa koron jopa alle kymmeneen prosenttiin!

Tiesitkö, että voit säästää jopa satoja euroja lainojen yhdistämisellä?

Lainojen yhdistelyllä voit yhdellä suuremmalla ja matalakorkoisemmalla lainalla kuitata esimerkiksi luottokorttivelkoja, pikavippejä ja osamaksuhankintoja. Näin sinulle tulee laskukin vain yhdestä osoitteesta, eikä sinun tarvitse huolehtia lukuisista eräpäivistä. Voit säästää jopa satoja euroja yhdistämällä lainasi!

Tässä kolme laadukasta lainapalvelua, joiden avulla voit hyvin helposti saada taloutesi takaisin tasapainoon.

Etua.fi

Kuinka se toimii?

Etua.fi toimii yhteistyössä jopa 15 rahoitusyhtiön kanssa etsien sinulle yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Yhdistelylainaa voi Etua.fi:n kautta saada huimat 50 000 euroa. Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on usein mahdollista neuvotella pidemmäksi kuin nykyisten pienempien lainojen. Etua.fi antaa sinulle mahdollisuuden valita itse paras vaihtoehto saamistasi lainatarjouksista.

Kuka voi saada Etua.fi-yhdistelylainan?

Etua.fi -palvelun kautta yhdistelylainaa voi hakea kuka tahansa Suomessa pysyvästi asuva vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset kuukausitulot eikä maksuhäiriömerkintöjä Suomen Asiakastiedon luottotietorekisterissä.

Vinkki: myös yhdistelylainan hakemuksessa voit käyttää rinnakaishakijaa!

Miten haen lainaa?

Täytä ensin yhdistettävien lainojen määrä ja lyhennykset yhdistelylaskimeen ja valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä. Täytä sen jälkeen hakemus! Saat lainatarjoukset sähköpostilla jopa alle tunnissa ja voit valita tarjouksista parhaan. Tutustu lainaehtoihin ja allekirjoita sopimus, niin yhdistelylaina on sinun!

Lendo

Mitä Lendo tekee?

Lendo etsii sinulle sopivaa yhdistelylainaa jopa 15 eri luotonmyöntäjältä. Lendon kautta voit yhdistää lainojasi aina 50 000 euroon asti. Hakemalla lainatarjousta useasta pankista, Lendo pyrkii löytämään sinulle lainan mahdollisimman alhaisella korolla sekä parhailla lainaehdoilla. Maksuaikaa yhdistelylainalle voit saada peräti 1-15 vuotta!

Kuka voi saada Lendon yhdistelylainaa?

Tämä vaihtelee hieman pankkien mukaan, mutta pääsääntöisesti lainaa Lendolta voi saada yli 20-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen omistava henkilö, jolla myös luottotiedot ovat kunnossa. Lainansaantimahdollisuuksia ja lainaehtoja parantaaksesi voit toki ilmoittaa hakemuksessasi myös rinnakkaishakijan lainallesi.

Miten Lendon lainaa haetaan?

Hyvin helposti: täytät vain heidän lainhakemuksensa netissä ja laitat rastin ruutuun kohdassa ”Yhdistän nykyisiä lainojani”. Hakemuksen lähetettyäsi saat lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi ja vertailtuasi eri lainatarjouksia voit valita niiden joukosta juuri sinulle sopivan lainavaihtoehdon!

Zmarta

Kuinka Zmartan yhdistelylaina toimii?

Zmarta auttaa sinua yhdistämään lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi kilpailuttamalla ja vertailemalla useita eri lainantarjoajia. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat useita eri luotonmyöntäjiä ja säästät aikaasi. Zmartan kautta yhdistelylainaa voi saada 500 – 50 000 euroa jopa 1-15 vuoden maksuajalla. Yhteistyökumppaneja Zmartalla on jopa 19 kappaletta, joten vain yksi hakemus tavoittaa monta lainanmyöntäjää!

Kuka voi saada Zmartan yhdistelylainaa?

Zmartan kautta yhdistelylainaa voi saada vähintään 20-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka haen Zmartan lainaa?

Hyvin nopeasti. Täytät vain Zmartan lainahakemuksen, jossa ilmoitat rahojen käyttökohteeksi lainojen yhdistämisen. Zmarta hoitaa kilpailuttamisen puolestasi ja saat alustavan lainatarjouksen jo muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä. Lainasopimuksen allekirjoitus ja liitteiden (esim. palkkatodistuksen) toimittaminen lainanmyöntäjälle onnistuvat kätevästi muutamalla hiiren klikkauksella.

Lainojen vertailu

Kuten varmaan arvasitkin, lainojen kuluissa on varsin suuria eroja – samansuuruinen laina voi eri sivustoilla olla täysin erihintainen.

Mitä siis huomioida lainoja vertaillessa?

Luonnollisesti huomiota tulee kiinnittää korkoihin. Nimelliskorolla tarkoitetaan pelkkää lainasumman korko, todellisella vuosikorolla oikeaa vuoden aikana kertyvää maksettavaa lainanlyhennyksen lisäksi. Todellinen vuosikorko huomio siis esimerkiksi nostoprovisiot, kuukausimaksut, laskutuslisät ja vastaavat lisäkulut.

Pikavippien suhteen todellinen vuosikorko ei tosin kerro koko totuutta, sillä vippejä harvemmin maksetaan takaisin niin vuoden aikataululla – toisin sanoen pikavippien suhteen kannattaa itse laskea vaikka lainalaskurilla vipin kulut.

Entä pankkilainat?

Myös pankkilainoja kannattaa ehdottomasti vertailla ja pankkeja voi yhtä lailla kilpailuttaa lainojen suhteen. Katso hyviä lisävinkkejä pankkilainaamiseen ja halvimman lainan tinkimiseen täältä.

Kuinka verrata kattavalla otoksella vakuudettomia lainoja?

Tässä kannattaa käyttää hyödyksi netin lainanvertailupalveluja. Ja nimenomaan kannattaa verrata useammalta kuin vain yhdeltä sivustolta, jotta saat kaikkein puolueettomimman arvion. Lainavertailuissa kysellään yleensä ikääsi ja haluamaasi lainasummaa, jotka syöttämällä vertailupalvelu etsii sinulle sopivimmat lainavaihtoehdot.

Tässä muutama vertailupalvelu:

Vertaile Ruotsin lainat täältä:

Ota yhteyttä Lainoja.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa
escort eskişehir escort samsun escort gebze escort sakarya escort edirne